stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Iconic

Kategori: Plagg

Den här beiga T-shirten med texten "Iconic" hade jag glömt bort att jag ägde. Kul återseende! Den fick sätta ribban för "dagens"
 
(null)
 
Rostfärgat skärp och dito stövletter till blåjeans
 
(null)
 
Höjde modegraden med denna lite längre rutiga kavaj. Jag bytte ut det medföljande rutiga skärpet till ett second hand-fyndat flätat läderskärp. 
 
(null)
 
Fasters 60-talsscarf fick pryda handväskan.
 
(null)
 
Bärnstensfärgade accessoarer
 
(null)
 
Testade med en gul basker för skojs skull, för den behövdes egentligen inte idag😀... och så ett par fina solisar...
 
(null)
 
I dag har vi köpt en födelsedagspresent till dotterns sambo som fyller år i morgon. Sedan har vi haft lite sociala kontakter per telefon med diverse vänner.
 
På dagens långpromenad fick jag syn på späda fina brännässlor. Jag plockade med mig en stor påse, så kvällens middag blev nässelsoppa garnerad med rädisor, ägghalvor och lite hackad salladslök ock så var sin rostad toast med Mörhultsröra, som görs på gravad lax, majonäs, pepparrot och Creme fraiche. Vilken god middag!
 
(null)
 
Jag fortsätter att lägga upp outfits i enlighet med #säkerstilchallange, fast jag ligger några veckor efter hahaha!.
Temat 5 februari var "ton i ton" så då tänkte jag att den här outfiten kunde passa 😀 (Ett nlägg från oktober 2019)
 
(null)
 
 
Nu får det bli lite TV-tittande. Jag följer några olika serier, så det får bli ett avsnitt eller två.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: