stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Busy day

Kategori: Plagg

Igår hade jag en "busy day".  Direkt på morgonen körde vi ett danspass på 1 timme. Efter det åkte vi ner till stranden och dukade upp lite lunch i solen. När vi fått i oss hälften. började det regna, och inom en minut spöregnade det. Skrattande  högg vi tag i väskor, käk och sittdynor och sprang till bilen. Där fick vi avsluta lunchen.

Sedan var det dags för veckohandling, vilket är jobbigt i vanliga fall, men ännu jobbigare nu i Coronatider, eftersom vi "diskar" av och torkar typ allt vi handlat innan det ställs in i kyl o skafferi. 

Efter det körde jag igenom körsångerna inför kvällens digitala körrep. Det visade sig att det var uppehåll p g a helg. Det hade jag missat, men repeterandet är ju inte fel ändå. Mycket text som ska pluggas in.

Efter middagen ( som ju förstås skulle lagas till oxå), städade jag hela lägenheten, puh!!!! så nu är det rent och prydligt här hemma. 
Jag var helt slut efteråt, men hade på min lista att analysera en årsredovisning. 

När det var klart blev det dusch och gonatt😀, men innan jag släckte lampan kollade jag in ett avsnitt av Billgrens. Väldigt charmigt!

Så här såg jag ut igår😀

(null)

Second hand-blus som jag sytt om, och så en äldre lite Asieninspirerad jumpsuit från Lindex.

(null)

Superbekväm!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: