stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Leo o skinn

Kategori: Plagg

I dag var det byxdag, och det kändes som det var väldigt länge sedan de här skinnbrallorna fick vara med😀
 
Kom att tänka på den här skyltningen
 
 
De blev stiligt tillsammans med en fin leo-blus och ett brett resårskärp i midjan
 
(null)
 
Det här maffiga halsbandet älskar jag, och det passade ju riktigt bra till blusens färger
 
(null)
 
Skinnmockasiner på fötterna. Riktigt sköna och väl använda. De har jag ofta med mig som inneskor när jag är hembjuden till vänner. De passar både till klänning och byxor.
 
(null)
 
Linne, örhängen och blus: H&M, Byxor: Åhlens, Skärp, diadem och halsband: Lindex, Skinnmockasiner: Dansshopen....men ingenting är nytt förutom diademet som köptes i höstas. 
 
På grund av Corona-smittan är våra ordinarie kör-repetitioner inställda, men idag ordnade företaget bakom konceptet, en gemensam live-repetition för alla körmedlemmar landet runt via deras FB-sida. Jättekul och det fungerade så bra!
 
Här står jag och sjunger framför datorn, där körledarinnan skymtas. I telefonen har jag en app med bl a texterna till de låtar vi sjunger.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: