stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Cerice och marin

Kategori: Färg

Hej igen!
 
Glad fredagkväll på er!...trots alla sorgligheter här i Sverige och runt om i världen. Jag kollar så mycket på nyheter, både svenska och utländska, och känner mig så orolig för nutid och framtid. 
 
Jag och maken försöker vara så försiktiga vi kan. Vi träffar inga, varken vänner eller familj, och vi undviker ställen där det samlas folk. Vi försöker hitta på saker att göra här hemma, men vi går ut och promenerar på mindre befolkade stråk. Vi försöker verkligen att INTE bli smittade. Är oturen framme så vet vi i allafall att vi verkligen försökt att undvika att bli sjuka.
 
 
Jag är, som tur är, ändå en positiv typ och försöker att fortsätta må bra i en turbulent och begränsad värld. Min stylinghobby är en av de saker jag tycker om att pyssla med!😀. 
 
Idag fortsätter jag på  det "cerice" temat", och idag blev det matchning med marinblått. En gammal silkig top från Flash, fick sällskap av marinblå "sailorbyxor" inköpta på Modevillan för några år sedan.
 
 
 Matchades med guld i skärp, örhängen och armband. (Skärp köpt i Palma, örhängen från Snö och armbandet är en gåva från lilla mamsen.)
 
 
 Den lilla marinblå jackan köpte jag för några veckor sedan, och jag gillar den "mucho". Jag har en likadan i beige. Kommer från Lindex. Jackan är av klassiskt snitt och kommer att kunna användas mycket, och den kommer också att stanna länge i min garderob. Ett bra köp helt enkelt.
 
 
Guldskärpet lyser verkligen upp den här outfiten
 
 
I dag tog vi med oss en thermos kaffe och några mackor och gick ner till stranden och myste lite. Solen var gles och det blåste lite, så vi blev inte kvar så länge. Det var i allafall skönt att  få fika ute. Vårkänsla!😀
 
Sedan bar det iväg till däckverkstaden för att boka tid för däckbyte. Vi var lite rädd för att det skulle vara lång kö, vilket det brukar vara så här års, men idag var det Corona-tomt. 
 
Väl hemma igen, så har jag plockat fram allt påskpynt som jag samlat på ett bord. Snart skall det pyntas, men först måste det städas lite. Passade på att plocka bort vintergardiner och hängde i stället upp lite mer "våriga" saker. Jag gillar att ändra uttrycket här hemma efter årstiden.
 
Till middag blev det Spa-sallad ur Sally Voltaires kokbok "Sally Voltaires mat". Så gott med den magiska Dijonsenapsdressingen. Mums!
 
 
(null)
 
Isbergssallad i botten, sedan rivna morötter, rivna rödbetor, bönor och linser, räkor, avokado, kokt ägg, solrosskott och så flagad rostad mandel på toppen. Gött! Det blev ett glas vitt vin till det. Chardonney är mitt favvo-vin närdet gäller vitt!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: