stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Beach Bum Blue

Kategori: Färg

I förrgår plockade jag fram min låda med nagellack. Det var länge sedan jag tittade i den, och därmed också länge sedan jag hade färg på naglarna.😀
 
Jag började med att måla ett vinrött lack, eftersom det passade till den dagens outfit, men av okänd anledning ramlade stora delar av lacket bort under dagen, kanske för att jag nu i Corona-tider tvättar händerna mer "aggressivt".
 
Det kunde förstås också bero på att jag slarvade med underarbetet. Jag använder mycket mer handkräm nu, för att inte bli torr om händerna, och naglarna blir då automatiskt också insmorda, vilket förstås påverkar nagellacksmålningens hållbarhet.
 
Så ...i går kväll målade jag om naglarna efter alla konstens regler. Det ska bli intressant att se om lacket sitter kvar lite bättre idag😀
 
 
 
Cool färg...eller hur?....och den passar väldigt bra ihop med blusen och armbandet😀. Nagellacket  är Essies "Beach bum blue", och visst får turkos mig att tänka på sommar, sol och bad, Men trots att våren börjar visa sig lite grann iform av lite varma solstrålar, vårblommor och härligt fågelkvitter, så är det ändå bara mars. Än kan det snöa och bli kallt.
 
 
Jag spann förstås vidare på det turkosa, genom att plocka fram en blus som funnits i garderoben i ganska många år nu, men alldeles för sällan får komma ut och visa upp sig. Den är riktigt snygg och väldigt färgglad och har bl a turkosa inslag. Jag kallar den för "färglådan", eftersom delar av mönstret ser ut som en sådan.
 
 
Mitt nya turkosa armband som jag köpte på semesterresan i februari blev perfekt till. Det mörkblå glittriga resårskärpet köptes I Malaga för tvåår sen.
 
 
Kjolen i marinblått fuskskinn kommer från någon av tidigare års Carin Wester-collektioner på Åhlens. Det blev marinblå strumpor därtill.
 
 
Turkosa örhängen från Glitter
 
 
Skor från Gabor
 
Nu ska jag laga till lite lunch, så får vi se sedan vad dagen för med sig. Det är inte så soligt, men inte heller blåsigt, så en promenad kanske det blir.
 
Sedan kanske jag fortsätter att jobba med min fotobok, som ska bli en årsbok för 2019. Det är jättekul att jobba med den, men också lite jobbigt, då det ska väljas ut bilder, redigeras bilder och skrivas text, så jag jobbar med den en stund då och då. Det är ingen brådska med att få den färdig. Idéen fick jag av en god vän. Målet är att göra årsböcker även för tidigare år, så kan jag rensa bort en massa bilder ur dator och mobil sedan, och i stället njuta av dem i min årsbok. Hahaha!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: