stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ännu en dag...

Kategori: Färg

Även gårdagen fick vara lite turkosinspirerad och marinblått fick bli färgkompisen. Solen sken så vackert, så det blev en lite "vårig" outfit.
 
 
En holkärmad blus i marin. turkos och vitt samsades med en marinblå lite klockad trikåkjol och marinblå strumpbyxor. Blusen köpte jag i Miami för många år sedan. 
 
 
Turkost skärp, turkosa örhängen och dito armband
 
 
Det kändes härligt att plocka fram min vita jeansjacka....
 
 
...som fick sällskap av vita stövletter
 
I går var vi tvungna att våga oss iväg till mataffären. Som tur var, så var det väldigt få människor där. Nu har vi fyllt skafferi och kyl så att vi klarar oss minst en vecka.
 
Jag har börjat städa och byta textilier inför påsk. Det är kul att göra lite påskfint, även om det tråkigt nog blir en ovanlig påsk, där vi inte kan bjuda hem familjen på påskmiddag som vi brukar. 😒
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: