stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bekanta sig!

Kategori: Naturlig stil

I dag har vi varit och hälsat på äldsta dottern och bekantat oss med hennes nya häst, ett fint och snällt sto. En kelgris som älskar att bli smekt på nosen. 

Jag backar dock, för jag är ingen hästtjej. Jag har bott i närheten av stall och blivit skrämd som barn. 

Ett par år bodde vår familj i en ort med travbana. Det var vardagsmat att träffa på hästekipage när man var på väg till och från skolan. På var och   varannan gård stod hästar. 

Ibland kom någon hysterisk häst i sken över skolgården. Som 9-åring var det väldigt skrämmande upplevelser.

Jag tycker i allafall att hon är bra fin denna långbenta tjej😀

(null)

Det blev till att klä sig lite varmt eftersom vi skulle hålla till utomhus.

(null)

Jag älskar mina fina mönstrade strumpor i rött, vitt och grått glittergarn. De fick bli färgkoden för "dagens"😀

Den här fina ulltröjan i en omlottmodell av märket In Wear, köpte jag för snart 17 år sedan. Vilken kvalitet. Jag har tvättat den massvis med gånger!...och riktigt varm är den, fast att den är så tunn. 

(null)

Lite vinröda accessoarer och en vinröd trut

(null)

Efter stallbesöket for vi hela gänget, dotter, jag, väninnan K, två barn och morfar till Mc Donalds för lunch. Jag går typ aldrig på McDonalds, men det var faktiskt en riktigt angenäm upplevelse! 

Vi beställde på pekskärmarna, tog med en nummerbricka, och sedan kom personalen och serverade vid bordet. 

Dessutom fick jag glutenfritt bröd till min burgare. Galet gott med en burgsre smaksatt med ost, bacon och dijonsenap.

Resten av dagen har jag latat mig, spelat yatsy, bläddrat i tidningar och telefonpratat med två döttrar. En härlig dag. Kommentarer


Kommentera inlägget här: