stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Beige

Kategori: Färg

Vaknade pigg och energisk, och kastade direkt på mig träningskläderna. 

Efter ett glas nyponsoppa gav jag mig iväg på 6 km stavgång. Lyssnade samtidigt på en bra bok, "Allt jag fått lära mig" av Tara Westover. 

Boken är själbiografisk och handlar om en mycket speciell uppväxt i en mormon-familj, med en psykiskt sjuk pappa, som är övertygad om att Domedagen är nära förestående och förbereder på alla sätt, så att han och familjen ska undgå katastrofen. Jag har bara hunnit några kapitel, men den artar sig bra. 

På eftermiddagen har jag börjat plocka bort julen och just nu kör jag tvättstuga. 😀

Idag var det färgdag och dags för beige.

(null)


(null)

(null)

Glittrig top och örhängen: H&M, Byxa: Lindex, Jacka: KappAhl, Skärp: River Island, Stövletter: Vagabond

Nytt för 2019 var stövletterna och örhängena. Resten har några år på nacken.
Kommentarer


Kommentera inlägget här: