stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Värmande färger

Kategori: Färg

Nu viner det om öronen igen när man går ut. Vilken blåsig tid vi har haft! Valde kläder i starka varma färger idag, för att pigga upp mig. Top från Camilla Thulin, kofta från Flash, skärp köpt second hand, kjol från Modevillan, halsband köpt på kryssningsfartyg, örhängen köpta i Dubrovnik, strumpor från Lindex och stövlar från Geox. Allt har funnits länge i min garderob!
 
Gillar den lysande gulröda tonen i kofta och strumpor!
 
Jag känner mig på gränsen till att något förkylningsliknande ska bryta ut. Hoppas inte!...eftersom vi ska åka på semester på tisdag.
 
Trotsande kroppens immunförsvar, så tränade jag på gymmet igår plus att vi körde 1,5 timmes dansträning i morse. Troligen oklokt! 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: