stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

First we take Manhattan...

Kategori: Semester

 Dags för en efterlängtad semester! Tjohooo! Igår morse steg vi ombord på ett plan som tog oss till USA. 
Dagens outfit bestod i bekväma kläder som är sköna att ha på sig när man spenderar 8 timmar i en flygstol. 
(null)
Det kändes ändå som att tiden gick ganska fort. Jag passade på att titta på den nya "The Lion King"som var fantastiskt bra.

(null)

Sen eftermiddag amerikansk tid, landade vi på Newark. Därifrån tog vi en flygbuss in till Manhattan där vårt hotell ligger!

(null)

Efter incheckningen slängde vi snabbt in våra väskor på rummet och gick sedan till den trevliga loungen där vi mötte upp våra fyra amerikanska vänner som hade anlänt någon timme tidigare. I loungen bjöds det på vin och snacks. Det fick bli vår middag😀 

(null)

(null)

(null)

Det blev en tidig kväll! Vi packade upp våra resväskor. 

(null)

För planeringen av min resegarderob så använder jag en app som heter Stylebook. Där koordinerar jag mina outfits och skapar också en packlista.
Så här ser planeringen ut denna resa!
(null)
I (null)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: