stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Norrut

Kategori: Semester


Nu har fartyget vänt stäven mot nord med slutmål New York. 
Vi startade dagen med frukost i skuggan på framdäck.

(null)

Efter det blev det gymmet. Jag har hållit igång bra och gymmat varannan dag och powerwalkat varannan dag. Plus en massa dansande💃 på kvällarna!
När vi lämnade gymmet o skulle kliva in i hissen blev det strömavbrott på hela fartyget. Så tyst det blev! Vi gick alla 8 trapporna ner. Lite jobbigt, men jag var ändå glad att vi inte hade hunnit kliva in i hissen. Några minuter senare kom strömmen tillbaka tack o lov! 

Vi kollade in några av aktiviteterna som finns ombord t ex "flyga"....

(null)

....eller surfa

(null)

 Resten av förmiddagen spenderades i solstolen i solen vid poolen. 😀☀️...men förstås också i skuggan. Läste och småsov samt slötittade på en film, Yesterday, som visades på däck. En massa härlig Beatles-musik förekommer i filmen.

(null)

Efter lunch blev det mera bad, och efter det så gick vi och hämtade några foton som vi tog på den första "Formal night"-kvällen

Blev rätt fina!

(null)

(null)

Kvällens outfit blev en röd top från Guess och vida svarta byxor från Gina Tricot

(null)
Ikväll blev det dans till det här duktiga bandet

(null)
Kommentarer


Kommentera inlägget här: