stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bekvämt

Kategori: Plagg

 Idag höll vi oss hemma, då vi väntade hem ett gäng byggarbetare, som skulle rätta till några fel i vårt badrum. I samband med sommarens stambyte i fastigheten, gjorde de ett konstruktionsfel med våtskiktet vid badrumsfönstret, så det måste rättas till.
 
Tror ni att de dök upp? Nejdå. Tror ni att de hörde av sig? Nejdå. Hur tänker de? 
 
Vi hörde av oss till dem sent på eftermiddagen, och nu har de lovat att komma kl 10 i morgon. 
 
Fy tusan så det blåser. Knappt har stormen Ciara blåst iväg, så stormar Dennis in.  
 
Jag har ägnat en stor del av dagen åt att packa inför semestern samt att uppdatera min dator. Känns skönt att ha det gjort. Det tog sin lilla tid vill jag lova.
 
 
 I dag blev det mysig bekväm hemmaklädsel. En svart enkel trikåklänning, fina tights med fusk-skinndetaljer, en gosig kofta och älsklingsstövletterna.
 
 
Det lila halsbandet är fyndat på Stadsmissionen
 
         
Fin detalj med den delade slitsen fram längst ner på tightsen.
 
Kom på att den tunna koftan också kan knytas i midjan.
 
 
 Klänning: Filippa K, Kofta: KappAhl, Tights: Joseph Ribkoff, Stövletter: Vagabond.
 
Nu ska jag titta på första avsnittet på Svt:s nya kortserie Tsunami. 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: