stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vita jeans året om?

Kategori: Inspiration

Jag har fastnat för tipset som Emilia de Poret gav i ett inslag om höstmodet i morgon-TV, nämligen att vita jeans kan bäras året runt. Hon var så snygg i vita jeans och en svart skinnskjorta. Det har inspirerat mig till dagens outfit.
 
Så fort jag hade sett det TV-inslaget gick jag på jakt efter en svart satinblus som ersättning för en skinnskjorta. Jag hittade denna fina blustunika i lite tung satin på Lindex.
 
Här stylar jag den på tre olika sätt.
 
Först som en vanlig tunika!
 
 
Funkar också bra att knyta i midjan!
 
 
...och varför inte som en slags kofta med en top under!
 
 
Väldigt fiffigt plagg
 
Svart blus, diadem och örhängen: Lindex, Leopardblus: H&M, Skor: Din Sko
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: