stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Knallblå

Kategori: Plagg

I dag var både himlen och jag knallblå. Byxdag, och de enda brallor som inte använts på länge. fick komma ut och röra på sig!
 
Vilket underbart väder. Vi tog med fika och begav oss ner till stranden. Lite blåsigt men väldigt varmt när man hamnade i lä. På eftermiddagen har jag kört storstädning här hemma. Puh! Nu är det fräscht och fint, åtminstone ett tag. Hehe!
 
 
Det är inte så lätt att hitta matchande topar till den här intensiva blå färgen, det blir oftast svart eller vitt.. Som synes körde jag med vitt i dag på både top och stövletter.
 
Min första självklara tanke var att plocka fram ett par örhängen i samma intensiva blå färg, men så dök en idé upp om att använda dessa fina örhängen i blått vitt och vinrött
 
 
Det gav sedan idéen att köra med min vinröda jacka till. Oväntat snyggt tycker jag! Så kul att hitta nya kombos!
 
 Top och byxa: H&M, Jacka: Wera Åhlens, Stövletter: Vagabond, Örhängena är italienska.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: