stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

I fredags...

Kategori: Rock-chik stil

I fredags var jag bjuden på kräftskiva på mitt gamla jobb. Så himla trevligt. Jag bidrog som vanligt med hembakat till kaffet. Kul att få se och höra hur de har det. Jag är stolt över mina  mer än 40 år i arbetslivet, men är nu glad att få vara dagledig. 😀 Det verkar bara bli mer och mer stress för varje år. Nya regler och implementeringar. Jag har det toppen just nu!
 
 
 
Lite rockchic idag, med glittrig tisha, vita jeans och mina nya skor. Som synes har jag slagit till på ett vadderat diadem. De är riktigt inne nu och väldigt fina. Ger lite fyllighet åt håret på något sätt.
 
Ber om ursäkt för oskarpa bilder.
 
 
Tidigare på fredagen gick jag och maken en promenad runt en sjö en bit hemifrån. Lunchen hade vi med oss.
 
 
Så fridfullt att vila ögonen på glittrande vatten och studera fåglarna. Det ser så roligt ut när svanungarna vänder rumpan upp när de lätar efter käk. 
 
 
 Det flög omkring ovanligt många sländor där vi satt, de landade på oss och på bordet hela tiden. Aldrig varit med om något liknande. De är så vackra med sina spindelnätsliknande vingar.
 
 
 När en andmamma med ungar knatade upp och lade sig på stranden försvann alla sländor. Kanske ville de undvika att bli andmat?
 
 
T-shirt: Zara, jeans: KappAhl, Skor: Din sko, Örhängen: Glitter, Diadem: Lindex
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: