stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

O la la!☂️

Kategori: Inspiration

Varje höst, innan det blir riktigt kallt, blir jag sugen på den klassiska franska stilen. Jag tänker svart polo, pennkjol, kappa, scarf och förstås basker, Gärna också matchande handskar och en piffig handväska.
 
Efter gårdagens underbart soliga dag, fick vi i dag lite regn i luften. Så idag passade det alldeles utmärkt med trenchcoat och basker. 
 
Jag plockade fram min svartvit mönstrade kjol som jag köpte på Malta för några år sedan. Till den blev det en svart polo från H&M och ett brett resårskärp från KappAhl.
 
(null)
 
Såklart blev det svarta täta strumpor och sköna promenadskor
 
(null)
 
Förra året såldes baskrar hos de flesta kedjor och jag köpte några olika färger, bl a en röd. Hittade också fina röda handskar på förra årets vårrea.
 
(null)
 
 Scarfen från H&M är gammal och den har jag fått av min dotter som i sin tur fick den i present från sin bästis i gymnasiet. Jag gillar den jättemycket, och tycker det är kul med de få gröna knapparna mitt bland alla de röda. 
 
Väl utomhus fällde jag upp mitt röda paraply och kände mig riktigt "Parisienne". I min fantasi traskade jag fram på regnvåta gator i Paris, men fick i verkligheten hålla tillgodo med svensk förort! Inte så dumt det heller.
 
Jag blev bjuden på lunch hos yngsta dottern och sedan pratade vi om ditten och datten i flera timmar. Supermysigt!
 
På kvällen blev det först körsång och sedan en timmes dansträning.
 
Innan jag släcker lampan för natten, ska jag kolla på senaste avsnittet av "Fartblinda"
Hoppas att jag lyckas hålla mig vaken😀
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: