stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bekvämt klädd en effektiv dag

Kategori: Plagg

Oj, idag har jag varit effektiv. Stostädat och bytt gardiner, rensat i en "gamla minnen´låda", organiserat mina skor i garderoben i märkta lådor, handlat och postat viktiga brev, kollat lite TV bl a slutet på filmen/musicalen "The greatest showman", samt hunnit hälsa på dottern....och sedan kört tvättstugan på kvällen. Vissa dagar blir så här. Nu är jag helt slut, så nu blir det gonatt!
 
 
"Dagens" blev en bekväm jumpsuit i japansk stil med en zebrarandig top därtill. Hittade också matchande örhängen i smyckeslådan. Eftersom örhänget har en liten grön platta, så blev det grönt armband också.
 
 
Jumpsuit: Lindex, Top och örhängen: Gina Tricot, Skor: Ecco, 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: