stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Till Budapest

Kategori: Semester

Dags för vår årliga tjejresa och i år var det Budapest som stod på tur. Här har vi anlänt till flyplatsen och väntar på våra väskor.
 
 
Väl framme vid vårt hotell tog vi oss tid att spana in en karta över stan.
 
 
Vi bor på ett riktigt stilfullt hotell, mitt i smeten. Jag tror att stilen kan vara Art deco!?
 
 
Lunch intog vi på en restaurang i närheten. Det blev keso-lasagne med paprikasås och så ungerst vin respektive öl.
 
 
Sedan blev det sightseeing "in the naberhood". Vi hittade några gator med lite bohemchic stil och stämning. Det passar oss bra! Hahaha!
 
 
Nyfiken i en strut!
 
Det här var ett avslappnat ställe med en massa barer i enkel style och folk i alla stilar, åldrar och nationaliteter. Vi stannade dock inte här utan gick vidare.
 
 
 
Karavan var ett bättre val för oss som ville sitta utohus och mysa i det sköna soliga vädret. God street-food och goda drycker samt trevligt folk från många delar av världen fanns det här!
 
  
Vi tog en drink före middagen, Aperol och Cava!
 
 
 På kvällskvisten gick vi på en typiskt traditionell ungersk krog med husmanskost som specialitet. Vi gick loss på ungersk korv-casserole med rösti.
 
 
Det blev en liten sängfösare i baren innan läggdags!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: