stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Svartvitt i svartvitt

Kategori: Färg

Idag fick det bli bilder i svartvitt. Det gör inte så mycket att bilderna inte är i färg, för idag är temat just svartvitt!
 
 
Jag plockade fram ett par svartvit-mönstrade slacks från H&M som jag haft i några år. Lite sommartunna så detta är nog sista gången de används för säsongen. Till dessa brallor blev det förstås  lite annat i just svart och vitt.
 
 
Vit top med svart text från Guess. Den har legat i byrålådan i massvis med år. Ett tag hade jag inte lust att bära plagg med reklamtext, så då användes knappt den här topen...men idag fick den chansen...och den får tummen upp igen! 
 
Ovanpå blev det min nya vida svarta satinblus från Lindex som jag visade olika stylingar med här om dagen. 
 
Örhängen från Gina tricot, vita skor från Ecco och hårscrunchie från H&M. Bältet hör till en svart långklänning.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: