stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Svart dag

Kategori: Färg

Svart dag...mja det är inte så deppigt som det låter. Tvärtom är det en riktigt bra dag. Idag är det färgdag och dags för något svart att få spela första fiolen. Därav rubriken.😀
 
 
Det fick bli min toppensköna jerseyklänning från Filippa K som har varit med ett par år nu. En riktigt bra basklänning att klä upp eller ner beroende på tillfälle.
 
 
I dag blev den lördagsfin med ett zebrarandigt skärp, svartvita örhängen, svarta spetsstrumpor och vita stövletter.
 
 
I dag har det bara blivit lite helghandling samt städning av det som inte hanns med här om dagen. Nu har vi snyggt och fint överallt...ett tag i allafall. Hahaha!
 
Nu har jag tid över så jag tror det får bli lite tittande på min TV-serie som jag följer just nu. Det blåser som attan ute, så det känns mysigt att sätta sig i soffan med en filt över benen, några tända ljus och en kopp gott te på bordet samt datorn i knät 😀. Oj så bra jag har det nu för tiden!
 
 
Klänning: Filippa K, Örhängen: Glitter, Strumpor: H&M, Stövletter: vagabond, Skärp: River Island
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: