stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nytt för hösten!

Kategori: Nya inköp

Jag var runt  på en shoppingrunda för några dagar sedan och kom hem med lite höstnytt. Hela outfiten, förutom stövletterna, hittade jag på Gina Tricot. Stövletterna är Vagabond.
 
 
Det blev en för mig ovanligt beige/brun färgskala. Långt ifrån de färger som ingår i min vanliga palett. Det känns nytt, kul och höstigt
 
 
Jag har funderat i 2 år nu på att skaffa en kavaj med skärp. De jag hittills har provat har varit väldigt vida i modellen och känts lite bylsiga. Jag har en ganska rak midja så en jacka med en massa veck just där är inte smickrande. Den här kavajen är figursydd och med en fin längd. Synd bara att den inte är gjord i stretchtyg! Hällorna för skärpet satt alldeles för högt i förhållande till min midja, så jag har sprättat bort dem efter att bilden togs. Fiffigt eftersom jag då också kan använda kavajen utan skärp. Funkar superbra eftersom den är figursydd.
 
 
Blusen är kortärmad och har en riktigt fin krage.
 
Byxorna är av samma slag som mina svarta träningsbyxor som jag använder till dansen, d v s i en formfast trikå. Bara att dra på sig med en bred resår i midjan. Dessa var aningens kortare än mina svarta, men den breda fasta resåren gör att jag  kan justera längden genom att dra ner dem aningens på höften. Fiffigt! Stövletterna är mitt i prick. De kommer att användas flitigt i höst. Jag tycker det är så kul med skor i färg. Det lyfter alltid en trist outfit.
 
Riktigt klassiska plagg som kommer att hålla länge i garderoben.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: