stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Leokjols-stajling

Kategori: Mönstrat

Leomönstret verkar hänga med i modet fortfarande ett tag. Det tackar man för. Det är ju så snyggt och lite tufft. I dag har jag utgått från min leo-mönstrade kjol.
 
Jag började med att testa min favvo-T-shirt med glittertryck från HM. Ännu mera tuff försökte jag bli med solisar därtill.
 
Örhängena från Swarovski är otroligt vackra. De var på rea, troligen för att roséguld inte är så inne längre. Dessa passar perfekt till T-shirtens glittriga text! Jag sätter ofta en hårsnodd i sidan på T-shirts, för att få en mer uppdaterad modern look. Smickrar också figuren tycker jag!
 
 
Blev perfekt med mina nya leo-sneakers från Din Sko. Tyckte jag såg att de var på rea nu!
 
 
Det blev ett leo-diadem också, som inköptes på Åhlens för ett par år sedan. Den svarta chintz-jackan är verkligen urgammal. Oj vad den gjort nytta, dels som festjacka, men också som en tunn bra jacka när man behöver skydda sig mot vind eller sol. Snygg också till lite rockiga outfits.
 
 
Den här svarta topen från H&M är stretchig men formfast. Jag gillar att den är midjekort. Det ger en illusion om en bra proportion på kroppen.
 
 
....man kan ju oxå addera en liten leo-scarf. Söt med cericerosa kanter
 
 
Här fick den bli som ett lite halsband runt halsen.

Testade också en nyinköpt rostbrun skjortblus.
 Kommentarer


Kommentera inlägget här: