stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Långärmat!

Kategori: Plagg

Nu är det verligen höst, lite grått, blåsigt och mulet med regn i luften. Det passar därför väldigt bra stt det står "långärmat" i min kalender idag. 
 
Efter en titt i garderoben fastnade jag för den här snygga och silkigt sköna polon som jag inhandlade i fjol. 
 
(null)
 
Känns självklart att den ska matchas med något svart Det blev en"kostym" (delarna är köpta separat😀) i tight modell.
 
(null)
 
Här har jag satt skärpet utanpå kavajen.
 
Idag blev det en tur in till stan då maken måste förnya sitt körkort. 
 
När ärendet var klart blev det lunch på cafe där vi smaskade i oss s k hälsosallad. 
 
På eftermiddagen blev det gym och sedan har jag tagit några kulturella timmar. Dels har jag läst ut min bok "Världens vackraste man" och har redan börjat läsa i del 2, "Kära Barbro"
 
Sedan har jag kollat in 2 avsnitt av en serie som går på Cmore. Den heter Grand Hotel och handlar om en familj som driver ett hotell i Miami Beach. Serien är av typisk "elak intrigmodell" och rätt förutsägbar, men eftersom vi har varit i området så många gånger, även på det hotell där delar av serien spelats in, så är det så kul att kika på serien för att se miljöer där jag känner igen mig. Hahaha!
 Vi får se hur många avsnitt jag mäktar med, för det är inte den typ av serie som jag brukar uppskatta.
 
Nu är det dags att släcka lampan! 😀
 
Top: Soaked in luxury, Byxor: KappAhl, Skärp: H&M, Örhängen: Glitter, Skor: Din Sko, Armband: Åhlens, Kavaj: Andiata
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: