stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Höstpromenad

Kategori: Huvudbonad eller håraccessoar

Kände mig så trött efter flygresan hem, men beslöt mig ändå för att ge mig ut på en höstpromenad. Det var lite kyligt, och regnet hängde i luften, men det kändes härligt ändå! Färgerna är ju så obeskrivligt vackra så här års!
 
 
 
Jag gick och lyssnade på den nya sången vi ska sjunga på kören, Elton Johns fina "Cirkle of Life". Den stämma jag ska vara med och sjunga är så fin.
 
Jag  skulle så gärna vilja se den nya filmen Lion King, men det har inte blivit av. Jag går typ aldrig på bio. Jag får skärpa mig!
 
 
 
På vägen hem blev det en kopp kaffe på ett café.
 
 
 
Klädd i satinkeps från H&M, färgglad scarf från Flash och jacka från Barbour, allt med en hel del år på nacken.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: