stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Höstlöv

Kategori: Accessoarer

 I dag är det scarfdag och fram plockades en handmålad sidenscarf som jag köpte i Quebec, Kanada,  där vi var förra året. Scarfen är målad med vackra lönnlöv i olika höstnyanser. Här har jag vikt scarfen så det är svårt att se de fina löven!
 
(null)
 
 Fick ju gå vidare med höstfärgerna, så det blev mina nya bruna vida byxor, rostfärgade mockastövletter och en gammal orange blus. 
 
I dag har jag storstädat, så nu är det snyggt och fint här hemma. Ikväll kommer lillebror på besök. Han har rest upp från södra Sverige i några dagar p g a jobbet. Ikväll blir det sedvanlig fika med kamomill-te, smörgås, Skagenröra och någon god ost. Och så en massa prat och skratt. Härligt!
 
 
 Blus: Zara, Byxor: Gina Tricot, Stövletter: Vagabond, Scarf: Köpt i Quebec, Armband: Snö, Skärp Stradivarius, Örhängen: Köpta på Arlanda, Diadem: Åhlens
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: