stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Härlig ny färgkombo

Kategori: Modebildsinspiration

I dag har jag låtit mig inspireras av en modebild ur en gammal Elle från förra året. Jag var egentligen inte så impad av vare sig kläderna eller själva plåtningen, men föll däremot pladask för färgkombinationerna på bilden. Knallblått, vinrött ljusgrått och svart! Så fräscht, så nytt och så snyggt.
 
 
Jag fick ihop det hela genom att kombinera en ljusgrå blus, ett par knallblå byxor och dito halsband samt lite svarta detaljer därtill. Sedan på med en gammal vinröd jeansjacka. Ja, den här färgsammansättningen gillar jag verkligen!
 
 
I dag är det fredag, och vi ska åka iväg till Centrum och inmundiga lite buffélunch. Sedan blir det gymträning. Vi hinner nog med ett danspass i kväll också.
 
Blus: Wera, Byxor: H&M, Jacka: Second hand, Skärp och Diadem: Lindex, Skor: Gabor, Örhängen: Åhlens, Halsband: Köpt på en marknad.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: