stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rensa i röran

Kategori: Allmänt

Idag var det dags att bläddra igenom galgarna med kavajer och jackor och plocka fram någon som varit bortglömd allt för länge. Det fick bli den här gamla saken. Den är bekväm, har en underbar röd ton och roligt nog puffärmar som ju är inne igen. 

(null)

Jag ville få till en lite avslappnad stil, så det blev jeans och T-shirt!

Matchade T-shirtens glittriga text med dito accessoarer

Igår blev det inget inlägg för hela dagen gick åt till att städa vår klädkammare.

(null)

Rörigt minst sagt!

(null)

Jag avskyr när det är grejer ivägen och saker har slängts in på hyllorna på måfå.  Här kommer man knappt fram!

Nu är allt sorterat och uppmärkt med textade dymoremsor! Sååå nöjd! Det blev lite luftigare och nu vet jag var allt finns.

Eftermiddagen gick åt till att besöka ett företag som sysslar med nätauktioner. Det rensas för fullt här hemma och nu ville vi få kläm på om nätauktion kan vara något för en del av våra saker. 

Fick tips om detta av en danskompis som bor i närheten av oss. Vi känner oss taggade så nu är det bara att rulla igång. 

Dock inte ikväll. Nu ska jag titta ikapp mig på ett program på SVT play som heter Mästerskaparna. 

(null)

Så kul att det satsas på olika former av hantverk.   Tänk så mycket hantverkskunskap det har gått förlorat på två generationer. De sista 15 åren har det oftast handlat  om bakning och matlagning. 

Vi behöver behålla basala kunskaper i annat hantverk också, som att skapa i trä, lera, tyg, metall och papper. Dessutom mår de flesta av oss bra av att få utlopp för vår inneboende kreativitet.

Ska kolla in första avsnittet nu! Håller tummarna att det är sevärt. Egentligen gillar jag inte ideen varken med tävling på tid eller utkonkurrerandet. Jag vill bara njuta av att se och höra folk berätta om sitt skapande.  

Trevlig fredagkväll!😀

Kommentarer


Kommentera inlägget här: