stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ny favorit-färgkombo

Kategori: Modebildsinspiration

Såg den här fina färgkombon, ljusblått och rost, och fick lust att testa

(null)

Hängde upp lite förslag för "dagens" på min fina nya kattkrok😀. Den köpte jag av barnbarnet som säljer lite julprodukter för att tjäna lite egna julpengar. 😀

(null)

Började med min rostbruna blus och en ljusblå scarf. Kom på att det nog blev fint med en mörkblå bas därtill.  Kjol eller byxor var frågan?

(null)

Byxorna vann! Blev också min långa marinblå kofta och ett mörkblått skärp

(null)

Matchande dojor

(null)

Idag har jag kört hårt med städning och tvättstuga. Det är sovrummet som fått sig en genomgång. Har även tvättat gardinerna, sängkappor och överkasten. Nu är allt fräscht. 

I dag var det dags för kör igen, och vi sjöng Avicis Wake me up, men i en lite mer finstämd verson än originalet. 

Nu på kvällskvisten har jag och maken kollat in 4 avsnitt av Maskeradligan. Jag blir så förbannad när jag hör de inspelade förhören med ledaren i rånarligan. Vilken arrogans. Så många oskyldiga människor som fick sina liv så negativt påverkade i samband med de olika grova rånen. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: