stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

En viktig dag att uppmärksamma...

Kategori: Allmänt

I dag hoppas jag att ni uppmärksammat att det är den internationella minnesdagen för Förintelsens offer - samma datum som förintelselägret Auschwitz-Birkenau befriades 1945. I år är det alltså 75 år sedan.
 
(null)
 
Sedan 2001 har det varit en nationell minnesdag och 2005 deklarerade FN denna dag som internationell minnesdag.
 
Det är en dag då vi hedrar minnet av alla som mördades under Förintelsen och de som stod emot. En dag för alla som vill uttrycka sitt stöd för alla människors lika värde. Med alla fruktansvärda dåd som sker i nutid, är det viktigare än någonsin att uppmärksamna denna dag. Vi får aldrig glömma eller förneka vad som skedde! 
 
(null)
Raoul Wallenbergs Torg i Stockholm
 
 

 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: