stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Gulsvart ensemble

Kategori: Färg

I samband med mitt förrådsrensande  hittade jag en bortglömd resväska  innehållande lite retrokläder. Jag hade helt glömt bort att jag sparat dessa.
 
Bl a låg denna tvådelade gulsvarta ensemble i väskan. Mamma köpte den i början på 90-talet då hon bodde i West Hollywood, Los Angeles.
 
Sitter perfekt på mig!
 
(null)
 
Det går förstås att använda delarna var för sig
 
(null)
 
Härligt sväng i den klockade kjolen
 
(null)
 
Blusen passar också bra till snäva svarta byxor
 
(null)
 
Rätt snygg rygg med de fina lagda vecken
 
Kul att jag hade sparat den här dräkten. 😀
 
Hörrni! 
Idag är det tulpanens dag! Dessa fräscha, krispiga och färgglada blommor som ger bud om våren i detta mörka trista januarigrå! 
 
Unna er en bukett elker två vetja! Det ska i allafall jag😀🌷🌷🌷🌷🌷
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: