stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Adventsförberedelserna har startat

Kategori: Allmänt

Idag har jag börjat med lite julbestyr. På söndag är det dags att tända det första adventsljuset. Det känns alltid lika härligt att få lämna gråa november och få glida in i röda, varma december. Nu hänger nystrukna röda gardiner i köksfönstret och  jullöparen är utrullad på köksbordet. I morgon ska jag införskaffa några amaryllislökar som ska sättas i krukor och pyntas med mossa och lite julpynt.

Här en bild från någon tidigare jul!

(null)

Elljustakar och stjärnor ska hämtas från källaren, men hela tomtegänget har redan plockats  upp ur sina lådor. De ska få komma ut och pryda rummen allt eftersom jag hinner med strykande och dammande.

(null)

" Dagens" blev praktisk och bekväm. Vinröda smala byxor med väääldigt mycket stretch och en löst hängande grå T-shirt med en massa paljetter. Bekväm klädsel behöver inte vara tråkig.

(null)

Det är så mörkt mitt på dagen nu så det är svårt att få till rätt färger på bilderna.

(null)

Hittade i accessoarlådan ett par roliga örhängen och ett armband i vinrött. 

Om en stund blir det tvättstugan!... men först kaffe och macka!

Top, byxor och T-shirt: Lindex, Armbandet av kork är köpt i Lissabon, Stövletter: Vagabond.
Kommentarer


Kommentera inlägget här: