stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Semesterminne

Kategori: Accessoarer

I dag, på "scarfens dag", plockade jag fram ett semesterminne från i höstas då vi var med fyra amerikanska vänner på kryssning i New England, i USA och Kanada. I Quebec besökte vi nämligen en fin butik där de tillverkar scarves, slipsar och en del andra små accessoarer i mestadels siden men också en del i ull och lin.
 
Jag köpte två sidenscarves, dels den vackert turkosa som jag har valt att använda idag och dels en avlång med höstvackra lönnlöv. Jag köpte även en knapp att fästa scarfen med samt örhängen i samma tyg.
 
 
 jag gillar ryggknäppningen på min top. Stora blanka knappar
 
 
Här målar konstnären på fri hand
 
 
Coolt!
 
 
Tre glada damer med påsar utanför butiken. Barbara och Nancy har sina nya scarves på sig!
 
 
 Nu ska vi till gymet och ikväll ska vi iväg och lyssna på ett föredrag.
 
Dagens outfit: Top: Lindex, Kjol: Gant, Skärp: Köpt i Malaga på Punt Roma, Skor Gabor.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: