stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lyft outfiten

Kategori: Styling

Styling handlar oftast om att lyfta ett rätt ordinärt klädval med olika detaljer som just för tillfället är i ropet.
 
Just nu kan det handla om att sätta sitt skärp utan på kavaj eller kappa, eller knyt en  axelremsväska runt midjan som en magväska.
 
 
Addera ett par cowboyboots är alltid snyggt, och särskilt inne just nu. Passar både till byxor, shorts, kjolar och klänningar.
Än så länge är det hög modefaktor på djurmönstrat, så plocka fram vad du har i leo, orm eller fläckigt och vässa upp jeans- och T-shirt-looken. 
 
Fortfarande är det lite kyligt i luften, så kör med boots och välj ur garderoben ett par byxor med lite vidare ben och stoppa ner dem lite nonchalant i stövelskaften. 
 
Ett par iögonfallande läckra örhängen gör susen. Prisvärda finns som vanligt hos kedjorna, men säkert finns redan några fina i smyckesskrinet. Jag varför inte piffa upp vardagen med ett par härliga festörhängen.
 
Vårkyligt. Välj din gosigaste stora mysiga tröja och sätt den över en fin klänning. Ett par sneakers på fossingarna sätter stilen.
 
 
Plocka fram de svarta finbyxorna och matcha med en enkel T-shirt och en cool scarf. 
 
 
Testa hatt, basker eller tuff bryggarkeps. Det piggar upp den tristaste vardagsoutfit och räddar också "bad hairdays". 
 
Pigga upp den neutrala basgarderoben med något riktigt färgglatt, t ex ett skärp, någon accessoar, en scarf eller ett par färgglada dojor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: