stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Känner för klänning

Kategori: Plagg

Klänningsdag och jag känner för den här klänningen, som jag köpte på MQ till min pensionsdag för snart tre år sedan- (Oj så fort tiden går! 😲. I dag fyller äldsta dottern 40 och jag tror det här får bli feststassen!
 
 
På pensionsdagen bar jag ett svart resårskärp i midjan. Sen dess har jag lyckligen hittat det perfekta skärpet, ett marinblått lite glittrigt flätat resårskärp inhandlat på förra höstens tjejresa till Malaga. Skorna har jag köpt på Nilssons Sko.
 
 
Höstens resa kommer att gå till Budapest, där jag aldrig har varit. Det ska bli spännande.
Så klart ska vi vandra omkring i Pest franskinspirerade boulevarder, slå oss ner vid något av de små caféerna, besöka något intressant museum, kolla in Andrassybuolevarden med bl a operan, Hjältarnas torg, Stadsparken, gågatan Váci utca för lite shopping. Det ska finnas en enorm saluhall, och sådant brukar vi alltid  kolla in i de städer vi besöker på våra tjejresor.

På Budasidan finns kungliga slottet och utsiktsplatsen Fiskarbastionen. Kanske vågar vi oss ner i Budaslottets labyrint med sina gamla grottor från medeltiden.

Vi borde väl egentligen ta oss till en riktigt genuin spa-anläggning också, med vatten från naturligt varma svavelkällor. Vi får se vad som hinns med. Det ska bli väldigt spännande.

Trist dock med den politiska utvecklingen i Ungern! 😠

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: