stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

I provhytten

Kategori: Plagg

Här om dagen tog jag en vända på stan, under tiden maken skulle på ett möte. Jag gjorde en massa nödvändiga ärenden, men sedan gick jag en lov på H&M. Passade på att ta en bild på min "dagens". I dag var temat "långärmat", och då plockades denna randiga blus fram. Det var väldigt länge sedan den fick vara ute och lufta på sig. Jag har själv bytt knappar i blusen från vanliga tråkiga vita till små glittriga röda hjärtan.
 
 
 Jag provade topen som hänger på galgen. Den är vacket röd, men ser rosa ut på bilden. 
Den satt fint och hade en snygg fyrkantig ringning, så den fick följa med hem. Passar både till fint och till vardags.
 
 
 
Blus: H&M, Kjol: Modevillan, Skärp: Second hand, Skor: Ecco, Armband: Åhlens, örhängen i form av röda hjärtan köpte jag på Teneriffa.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: