stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Picnic

Kategori: Utflykter

I dag begav vi oss tillsammans med yngsta dottern med pojkvän till Bergianska trädgården för en liten picnic. Vi hittade bästa platsen på en lång bänk i skuggan nära vattnet.
 
Det blev sallad med goda kycklingspett!
 
 
Jag smälter in bra i grönskan med min grönblommiga klänning. Precis innan har jag råkat duscha mig själv med kolsyrat vatten, när jag allt för snabbt slet upp korken på en flaska som hade fått rulla runt rejält, först i bilen, och sen i "dramaten"-kärran!...haha vilken ansiktsdusch. Jag är bara tacksam att jag inte valde att öppna Colaflaskan först. Då hade jag blivit sur i dubbel bemärkelse, om klänningen blivit förstörd av brun Cola! Nu blev det bara en chock plus en massa skrattande! Riktigt skönt med lite vattensvalka hahaha!
 
 
Efterrätten intog vi uppe på italienska terasssen, där vi hittade ytterligare en bra plats i skuggan, denna gång md en fantastisk utsikt. Tur!
 
 
God ost och sedan färska sommarbär med vaniljkvarg. Supermums
 
 
Dottern och pojkvännen har hjälp oss en massa under vår bortavaro, med post och omparkering av bilen. Dessutom hade pojkvännen städat och tvättat hela vår bil, både utvändigt och invändigt. Såå otroligt snällt. Vilket jobb, för den var riktigt lortig inuti.Vi hade köpt dem var sin present som ett litet tack! Det blev parfym till dem båda. Armanis Aqua di Goya till henne och Aqua di Geo till honom. Kul när presenterna liksom passar ihop. 
 
 
Fina paket!😌
 
 
Klänning från Indiska och örhängen från Guldfynd
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: