stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nyårsafton

Kategori: Fest

Så har 2019 kommit igång, och startade med en riktigt vacker solig nyårsdag, dock snöfattig och väldigt blåsig.
 
 
Vi hade en riktigt mysig nyårsafton hemma hos oss tillsammans med några goda vänner. Mycket skratt, livliga diskussioner om ditten och datten och pratade också gamla minnen.
 
 
Nyårsdukning och nyårskäk
 
 
Kvällens outfit blev min svarta långklänning från Joseph Ribkoff och mina vita stövletter från Vagabond
 
 
Glittriga örhängen och dito armband samt ett skärp med flott spänne
 
 
Min lilla svarta festjacka från Flash är så söt med sina korta ärmar och glittriga mönster
 
 
Lite Chanelinspirerad....
 
 
Champagne till tolvslaget
 
 
På nyårsdagen badade bordsbuketten i sol. Härligt.
 
 
Nyårsdagen startade med att diska upp efter gårdagskvällen. Sen blev det TV för hela slanten. Jag kände ett sug att gå ut på promenad i det vackra vädret, men vi hade en gäst som sov över hos oss, och hon hade inte med sig kläder och skor för en vinterpromenad. Funkade int så bra med festklänning och högklackat. Hahaha!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: