stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bättre begagnad

Kategori: Plagg

I dag på kjolens dag kör jag med bättre begagnat. Kjolen köptes för 2 år sedan på Stadsmissionen för 45 kr. Den kommer från märket Stylein, så det är fin kvalitutta!
 
 
Snygg med polo och svarta täta strumpor
 
 
Skärp och små stövletter
 
 
Det är kul att göra fynd second hand. En så himla bra idé. Kläder man inte vill ha skänker man bort. De säljs igen till någon som tycker att de är fina och prisvärda. Pengarna går till behövande. Personer som behöver arbetsträna får ofta jobb i denna typ av butik. Sååå bra alltihop.
 
 
Polo: H&M, Kjol: Second hand, stövletter Vagabond, Skärp KappAhl
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: