stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Skärpning

Kategori: Accessoarer

Skärpdag, och då plockar jag fram ett av mina nyare dito. Det är vad jag skulle kalla dalmatinerprickigt, och eftersom jag råkar ha en blus i samma mönster får dessa två göra sällskap idag. 
 
 
Lite kul!
 
 
 I dag var jag ner till postutlämningen och hämtade ett antal skosmycken,( tja de kallas väl skoclips) som jag beställt från Rizzo, och som jag skall pynta mina dansskor med.
 
 
Kul att matcha finkläderna. Jag har redan ett par som jag använt väldigt flitigt, men tyvärr har två stenar ramlat bort på dem. På dessa nya ska jag gå lös med lite transparent nagellack. Kanske det hjälper att hålla stenarna på plats. Det brukar i alla fall fungera hyfsat bra på andra smycken som jag testat att måla med nagellack. Nagellacket fungerar som ett "lim".
 
De söta rosa "insekterna" var på rea.
 
Skärp: River Island, Blus: H&M, Byxor: Joy, Örhängen: Glitter, Skor: Ecco
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: