stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mamma Mu

Kategori: Klassisk stil

 Å en så härligt vacker dag! Några minusgrader, vindstilla och sol. Jag tog en lång stav-promenad utefter sjön. Jag håller ju på att avverka Vasaloppsdelen, dvs 9 mil stavgång i ICA-klassikern. Sista tiden har jag inte vågat mig ut i halkan, men idag var underlaget perfekt. 
 
Väl hemma igen har jag svidat om i enlighet med dagens stil, nämligen klassisk sådan med kavaj och finbyxor.
 
 
Det är galet inne med olika djurprints nu. Först kom leopardtrenden, men nu vankas det allt från ormmönster och tigerrandigt till komönstrat.
 
 
Eftersom jag råkar ha en kofläckig blus hängandes i grderoben så fick den piffa till den strikta kostymlooken. 
 
 
Scarfen verkar vara en accessoar som kommer starkt i vår. Den kan förutom att knytas runt halsen, även pynta håret, användas som armband eller knytas fast på väskan.
 
 
Jag blev glad när jag hittade denna smarta och piffiga scarf-hårprydnad. Invigde den idag på en låg hästsvans.
 
 
Kavaj: Desigual, Byxor: Filippa K, Blus och örhängen: Second hand, Hårscarf: H&M, Stövletter: Vagabond, Skärp: Lindex
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: