stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Färdigmatchat redan vid köpet

Kategori: Allmänt

Jackdag idag, och jag valde en favorit från Gerry Weber. Mjuk, snygg och tålig! Mjuka färger i dovt blått, grått, gräddvitt och ljust skärt.
 
 
Till den blev det marinblå byxor från Tiger och mariblå blus från Filippa K. Allt köptes samtidigt, efter en "Personal shopper-konsultation" för några år sedan. Mycket nöjd!
 
Vita stövletterna från Vagabond har varit höstens och vinterns favoriter. De sätter verkligen piff på de flesta outfits.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: