stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blått är flott!

Kategori: Sofistikerad stil

Dags för en "sofistkerad stil". Inte lätt då jag inte har en så sofistikerad smak. Den sofistikerade stilen kännetecknas av lyx och sparsmakad elegans, less is more, rena snitt, ton i ton, hög trendfaktor mm mm. 
 
Jag började med att tänka ton i ton från topp till tå. Blått är flott sägs det...så varför inte köra på det?
Kanske min marinblå klänning med marinblå strumpbyxor därtill? Det får duga idag!
 
 
...och så slängde jag en tjusig sidenscarf över axeln och fäste med en gammal 50-talsbrosch från mammas smyckeskrin
 
 
Egentligen borde jag satt upp håret i en tjusig svinrygg, men men...
 
 
Idag bestämde vi oss för att äta lunch ute på stan. Mysigt! I går kväll körde vi dansträning i tre timmar. Idag har jag haft ont i fötterna!!!
 
I dag har jag provat på att beställa en begagnad bok via Bokbörsen på nätet. Ska bli intressant att se hur det fungerar.
 
Nu ska jag kolla in Antikrundan på Svt Play!
 
 
Klänning: Michael Kors, Strumpbyxor: Lindex, Örhängen: Edblad, Armband: Gåva, Stövletter: Rieker, Scarf: Köpt på NK, Brosch: Ur mammas smyckeskrin
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: