stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Snyggkoftan

Kategori: Plagg

Idag var det, passande nog i denna kyla, koft- eller tröjdag. Jag plockade fram snyggkoftan med svarta leofläckar och fina fuskskinndetaljer.

(null)

Fortsatte med svart och vitt

(null)
Kofta: Joy, Byxor: Filippa K, Örhängen och polo: H&M, skärp: Flash

I kväll har jag varit på julbord med  mitt gamla jobb. Det var en rejäl tillställning med ca 360 personer, varav jag kände ett 20-tal. Jag hamnade vid ett mycket trevligt bord där vi pratade gamla arbetsminnen. Det blev mycket skrattande åt gamla tokigheter.  

Det bjöds förstås på mycket gott! Godisbordet gick inte av för hackor

(null)

Ren-installation som lyste upp i decembermörkret. Klockan var bara ca 15:30 och det var redan kolsvart. Vilken skillnad det är på sommar och vinter i vårt land.

(null)

Väl hemma igen gjorde jag i ordning en glutenfri pepparkaksdeg. Den hoppas jag hinna baka ut i morgon

Nu är det dags att släcka lampan! 🌛
Kommentarer


Kommentera inlägget här: