stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pricksäkert!

Kategori: Mönstrat

I dag var det dags för en mönsterdag, närmare bestämt prickigt. Jag har ett fåtal prickiga plagg och de flesta av dem är sommarplagg. Det går i och för sig alldeles utmärkt att använda sommarplagg även under de kalla årstiderna om de kombineras med varma plagg. Men jag fick lust att utgå från en prickig söt scarf i svart och vitt och med en rosa kant.
 
 
 Ta mig tusan hittade jag inte också ett par matchande örhängen i lådan!
 
Jag följde upp det rosa med en riktigt starkt rosa draperad top.
 
 
Till den blev det ett par tighta svarta byxor och ett brett resårskärp
 
 
...och så en blank svart bomberjacka därtill samt svarta stövletter
 
 
dag var äldsta dottern här på lunch. Hon var tvungen att lämna in sin bil på service i närheten av oss, och då passade det bra att hon kom på besök. Nu visade det sig att det blev förseningar på verkstan så hon blev kvar här större delen av dagen. Som tur var kunde hon sitta och jobba  här hos oss. Vi bjöd på kycklingsallad.
 
I dag har jag postat julkorten. Det var ju sista dagen att göra det om det är julfrimärken man har klistrat på. jag brukar alltid offra ett frimärke och skicka ett julkort till mig själv för att få koll på när mina vänner kan förväntas få mina julkort.😀
 
På kvällskvisten kollade jag och maken på en dokumentär från mitten på 80-talet som handlade om Freddy Mercury i gruppen Queen. Mycket intressant. Vi fick lära oss en hel del som vi inte visste om honom och bandet och om Freddys försök till solokarriär.
 
Nu är det dags att släcka lampan!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: