stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

När ett örhänge får råda!

Kategori: Accessoarer

I dag är det örhängets dag, och ett par som fått ligga oanvända i lådan väldigt länge är dessa i brunt och turkos som inköptes på Ica för massvis med år sedan.

(null)

Enkla men söta med sina små hjärtan. Jahaja... örhängena går i brunt o turkos....hur ska fortsättningen bli?
Tog en titt i garderoben och fiskade fram en leomönstrad blus (gammal Gina Tricot) som jag tycker passar bra till örhängena. Matchade med mina beiga ridinspirerade byxor. (Lindex)

(null)

Ville accentuera den pyttelilla turkosa pärlan på örhänget genom att välja ett turkost skärp. (köpt i Spanien)

(null)

Beiga skor med höga klackar är supersnyggt till, men inget man ger sig ut i halkan med. Hehe! (dessa skor med många år på nacken kommer från märket Marco Tozzi)

(null)

I dag har vi lämnat ytterligare tre kartonger till Stadsmissionen. Vi är där typ varenda dag😀
För övrigt har jag städat och dammat här hemma, så nu ser det någorlunda anständigt ut trots en massa kartonger, prylar och gamla tavlor. Puh!!! 
På kvällskvisten har lillebror varit här på te o mackor. Trevligt!

(null)

I väntan på lillebror

(null)

Här är en som tydligen inte kan vänta... den första amaryllisen har redan slagit ut! Hoppas de andra tre  som jag har, kan hålla sig lite längre. Jag vill ju helst att de ska stå i sin vackraste prakt på själva julafton..... fast det kanske inte är så noga🤗
Kommentarer


Kommentera inlägget här: