stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Middag med ” häng”

Kategori: Allmänt

Festerna avlöser varandra så här i juletid. Igår var vi bjudna till väninnan K på stor familjemiddag. En riktigt skön och avslappnad kväll med god mat och dryck, prat och skratt. 

Det bjöds på mör oxfile och vitlöksdoftande potatisgratäng med tre olika bea-såser, sallad och gott vin. Till efterrätt fick vi vaniljglass med varma hjortron. Jisses så mätta vi blev. Jag hade endast ätit nyponsoppa och en macka på hela dagen innan så jag var vrålhungrig, Dessutom hade jag varit ute på en timmes powerwalk. (Sol idag igen! 😀☀️ tjoho!!)

Det visade sig vara fler som tänkt lika dant kring maten och "sparat" sig till kvällens middag! Det blir lätt alldeles för många kalorier annars när det blir festmat, kaloririka drycker och godis var och varannan dag. 

Under kvällen  avhandlades diverse skilda ämnen. Svärdottern Carro visade sig vara väldigt påläst om de olika stjärntecknens specifika egenskaper vilket ledde till livliga diskussioner och skojiga jämförelser. Jag kan inte påstå att jag köper tänket, men för all del, vissa i sällskapet tyckte sig passa in hyfsat väl i mallen. Roligt hade vi i alla fall.. 

Så här blev min feststass. Röd top med paljettrevärer på ärmarna, och svarta vida byxor

(null)

Jag har på mig ett halsband med en berlock föreställande min skyddsängel. Den är försedd med mitt födelsedagsdatum och det är en present från lilla barnbarnet😍

(null)

Slängde på mig en svart kavaj med fint matchande foder. Det blev kostymkänsla
(null)

Byxorna är det enda nya för året. Resten har funnits med i garderoben ett bra tag!

(null)

Top: Modevillan, Byxor: Gina Tricot, Kavaj: Desigual, Skor: Gabor, Skärp: KappAhl. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: