stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Innehållsrik dag

Kategori: Plagg

I dag var det kjoldag och jag valde den här fina tweedkjolen som jag köpte på Stadsmissionen för några år sedan. 

(null)

Till den blev det en blus i cremevitt med svarta passpoaler som jag köpte på Malta för några år sedan

(null)

Det vackra halssmycket har jag fått av fina vänner❣️

(null)

 Svarta strumpor och höga svarta stövlar

Dagen har innehållit en massa olika punkter. Vi har diskat och städat upp efter gårdagens bjudning och så har vi småhandlat lite inför nyår då vi ordnar nyårssupe får några vänner. Dessutom hann vi med en fika "på stan"

Väl hemma igen så skyndade jag mig att klä mig i träningskläder och begav mig ut på en powerwalk med stavar. Det var nämligen så att solen visade sig en stund, hur otroligt det än låter😀 Klockan var ca 14:00 när jag gav mig av, och redan då kunde man ana att solen snabbt "dalade". Jag var ute ca en timme och hann precis hem innan mörkret föll.

(null)

Väl hemma igen, åt vi middag, väldigt god sådan då vi mumsade på resterna från gårdagens bjudning😀. Lättlagat också. Bara att värma i micron😀

På kvällen stack vi iväg till vår dansklubb och tränade lite. Trevligt att träffa lite danskompisar!

På kvällen har vi kollat på programmet om Hasse o Tage. Vi känner oss lite besvikna på programmet. Vi hade trott att vi skulle få se mer av deras material. I stället tvingas vi ta del av nutidens komikers reflektioner, och titta på när de utför olika hushållssysslor i Hasse o Tages företag "Svensk Ords" stuga i Vitabergsparken.
Vissa av de unga komikerna har inte ens en aning om vilka Hasse och Tage var. Neeej... tyvärr rätt trist program. 
Däremot har maken nu på kvällskvisten spelat upp en massa gamla Lindeman-sketcher på datorn, och oj vad vi har skrattat. 

(null)

Lindeman var en samling komiska figurer som Hasse gjorde en bra bit över hundra gånger på scen. 
De olika " Lindemännen" var ett stående inslag i många av AB Svenska Ords revyer. Hasse och Tage plockade ut en rubrik ur en aktuell dagstidning och så intervjuades Hasse av Tage. Hasse skulle låtsas vara någon form av  specialist i ämnet kopplat till rubriken. Det vara bara "tok" allting, crazy och kul med mycket spontanitet. Det är extra kul när man hör hur de själva inte kan hålla sig för skratt. 😀

Det skall ju ha kommit en biofilm om dem också precis nyligen. Vi får läsa rescensionerna och se om det kan vara något för oss! Hoppas det. 

Gonatt gonatt!
Kommentarer


Kommentera inlägget här: