stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tillbaka i stugan

Kategori: Färg

I går åkte jag iväg till stugan i Norrland igen, denna gång tillsammans med mina två bästisar!😀
Det har blivit tradition att vi åker upp några dagar i augusti.
 
Så här blev "reseklädseln". Bekväma stretchiga slacks (H&M) och en fin blommig blus (Gerry Weber). Jag har tagit fasta på det där med färgintensiva kläder som jag skrev om i gårdagens inlägg. De här byxorna är härligt lysande cerice. Både byxor och blus har några år på nacken, men skärpet är nytt, fast begagnat. Jag köpte det på Stadsmissionen för 20 kronor. Jag älskar resårskärp då de är så himla bekväma.
 
 
Vi kom upp till stugan igårkväll. Alla tre har vi slutat jobba, så nu funkar det att åka upp hit fast det är vardag. Jojomän!
 
På kvällen blev det "kräftskiva" till förrätt och en supergod laxpaj till huvudrätt. Allt nersköljt med svalt gott vitt vin. Mmmm. 
 
 
Det var en underbart stilla kväll, och vi satt på altanen och blickade ut över sjön i timmar...och babblade! Hahaha!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: