stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nya användningsområden

Kategori: Accessoarer

Ni har väl sett att vristlänken är i ropet igen. Första gången i mitt modeliv med vristlänk, var sommaren 1980. Jag var ute på tågluff i Europa. På Croisetten i Cannes köpte jag en jättesnygg fotlänk och jag kände mig riktigt cool.
 
Butikerna har bullat upp med fotlänkar av alla de slag, men jag kom på att testa med några av mina armband,
 
Här två röda tunna armband gjorda av indianpärlor.
 
 
Till den här outfiten i vitt grönt  och rosa passade det bra med gröna armband. Pärlorna är trädda på tunt resårband, så det är bara att trä över foten.
 
 
Här har jag virat ett långt loppisfyndat halsband med små söta berlocker runt handleden som ett lite bohemchict armband!
 
 
Snyggt till jeans och T-shirt,  eller till en lång bohem-chic klänning....eller kanske till en svart eller vit  jumpsuit. Min fantasi går alltid igång när det gäller styling. Hahaha!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: