stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lugn och ro

Kategori: Semester

Jag och en av döttrarna åkte igår upp till vår sommarstuga i norrland. Love it! Vi har perfekt väder med ömsom sol och ömsom moln och runt 22 grader i skuggan. Idag har vi varit på långpromenad. Efter det körde jag mitt gympass  och sedan blev det  ett  bad i sjön. Älskar att bada i sjövatten. Vattenytan var helt spegelblank innan jag forsade fram. Ljuvligt!

Nu har vi käkat en mycket sen lunch (vi tog en rejäl sovmorgon), och druckit kaffe i solens sken. Jag har bakat filbröd och en chokladkaka så det doftar gott inomhus.

(null)

Ett glas svalt chardonney kan man väl unna sig till lunch en lördag 😀

(null)

Rödbets och quinoasallad med grillad 
chevreost, apelsin o nötter. Galet gott!

(null)

Nere vid badbryggan

(null)

Vår fina utsikt

(null)

Nybyggd liten extraverandaKommentarer


Kommentera inlägget här: